Aamir Khan, başrolünde yer aldığı Forrest Gump uyarlaması Laal Singh Chaddha'nın çekimlerini Türkiye'de tamamlayacak

12.988 Gösterim
7 Ağustos 2020 15:48
Aamir Khan, başrolünde yer aldığı Forrest Gump uyarlaması Laal Singh Chaddha'nın çekimlerini Türkiye'de tamamlayacak

Ünlü oyuncu Aamir Khan, başrolünde yer aldığı ve 1994 yapımı klasik film Forrest Gump'ın Hindistan uyarlaması olan yeni filminin salgın sebebiyle ara verilen çekimlerini Türkiye'de tamamlayacak.


Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Kültür ve Turizm Bakanlığı, sevilen oyuncu Aamir Khan'ın, Covid-19 salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen yeni filmi Laal Singh Chaddha'nın çekimlerini Türkiye'de tamamlayacağını açıkladı.

Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı 1994 yapımı klasik film Forrest Gump'ın uyarlaması olan ve ülkemizde de gösterime giren Aamir Khan'lı Secret Superstar'ın yönetmenliğini yapan Advait Chandan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, Aamir Khan'a birçok filmde eşlik eden ünlü oyuncu Kareena Kapoor da yer alıyor. Çekimlerinin önemli bir kısmı Türkiye'de tamamlanacak filmin ön hazırlık aşaması için bu ay içerisinde ülkemize gelecek olan Aamir Khan ve film ekibinin, ekim ayından başlayarak 40 gün içerisinde çekimleri bitirmesi planlanıyor.

 

Aamir Khan, yaklaşık üç yıl önce vizyona girecek Secret Superstar filminin tanıtımı için Türkiye'ye gelmiş ve katıldığı birçok etkinlikte ilgiyle karşılanmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.