9 Mayıs'ta başlayacak olan Aslında Özgürsün'den yeni fragman yayınlandı

2.238 Gösterim
6 Mayıs 2022 14:21
9 Mayıs'ta başlayacak olan Aslında Özgürsün'den yeni fragman yayınlandı

Başrollerinde Deniz Çakır ve Bade İşcil'in yer aldığı Gain dizisi Aslında Özgürsün'den yeni bir fragman yayınlandı. Duygu Asena'nın aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin ilk bölümü, 9 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak.


Yetişkinliklerinde farklı çevrelerde farklı hayatlar yaşayan Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı kadının özgürlük ve kimlik arayışlarını konu alan Aslında Özgürsün dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Duygu Asena'nın aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin ilk bölümü, 9 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla Gain ekranlarında olacak.

 

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizide, iki arkadaştan Berna'ya son olarak geçtiğimiz sene Masumiyet ile seyirci karşısına çıkan Deniz Çakır hayat verirken; daha önce Ezel, Kuzey Güney, Ufak Tefek Cinayetler gibi yapımlarda boy gösteren ve başrolü Deniz Çakır ile paylaşacak olan Bade İşcil Belgin'i oynuyor. Fragmanın dikkat çeken karakterlerinden The Teyze rolündeki Nükhet Duru'nun yanı sıra Aslında Özgürsün'ün kadrosunda Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Perihan Savaş, Sergen Deveci, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve konuk oyuncu olarak Duygu Asena’yı canlandıran Zuhal Olcay yer alıyor.

 

9 Mayıs'tan itibaren Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Aslında Özgürsün dizisinden paylaşılan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.