9. Malatya Uluslararası Film Festivali başvuruları için son tarih 5 Ekim!

2.079 Gösterim
2 Ekim 2019 16:15
9. Malatya Uluslararası Film Festivali başvuruları için son tarih 5 Ekim!

15-19 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek 9. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin “Ulusal Uzun ve Kısa Metraj Film Yarışması” başvuruları devam ediyor. Başvurular için son tarih 5 Ekim 2019.


Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleri işbirliği ile 15-19 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak 9. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin “Ulusal Uzun ve Kısa Metraj Film Yarışması” başvuruları devam ediyor. Festivalin başvuru süreci 5 Ekim'de sonuçlanacak.

 

Gençler ve çocukların sinemaya ilgisi, kadına şiddet gibi konularda ve ‘Malatya Sana’ta Koşuyor’ temalı etkinlikleri olacak olan bu yılki festivalde, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, Fahri Kayahan Müzik Ödülü, Kemal Sunal Halk Ödülü, Türk Sinemasına Katkı Ödülü, Ulvi Saran jüri özel Ödülü, Yönetmenler Birliği Platformu En İyi Yönetmen Ödülü SİYAD Ödülü ve figüranlara verilecek olan Sinemada Olmazsa Olmaz Ödülü gibi ödüller daığıtılacak.

 

15 Kasım'da start verecek festivalle ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.