4. sezonu 2022'de ekrana gelecek Stranger Things'ten üst üste videolar yayınlandı

33.209 Gösterim
8 Kasım 2021 13:05
4. sezonu 2022'de ekrana gelecek Stranger Things'ten üst üste videolar yayınlandı

Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'ten yeni sezon görüntüleri, bölüm adları ve oyuncuların değişimini gösteren üç video yayınlandı. Dizinin 4. sezonu, 2022'de izleyiciyle buluşacak.


3. sezonunun yayınlanmasının üzerinden iki yıl geçen Stranger Things, gelecek yıl yeni sezonuyla izleyiciyle tekrar buluşacak. Pandemi nedeniyle yayın tarihinde gecikme yaşanan diziden üst üste yeni videolar paylaşıldı. 

 

İlk olarak paylaşılan, Eleven'ın Mike’a yazdığı bir mektubu dinlediğimiz fragmanda; Eleven'ın, Kaliforniya'daki hayatından bahsedip “Geçirdiğimiz en güzel ara tatil olacak” demesinden sonra yaşanacak maceralardan aksiyon sahneleri ekrana geliyor.

Yayınlanan tanıtım fragmanında ise 1986'nın ilkbaharında geçecek yeni sezonun sırasıyla Hellfire Kulübü, Vecna'nın Laneti, Canavar mı, Süper Kahraman mı?, Sevgili Billy, Nina Projesi, Derinler Dalış, Hawkins Laboratuvarında Katliam, Baba, Kaçak Yolcu olan bölüm adları tek tek ekrana geliyor.

Son olarak "Siz büyürken ben Upside Down'da mı kaldım acaba?" başlığıyla paylaşılan videoda Gaten Matarazzo, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin gibi oyuncuların görüntüleri yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.