3. sezon öncesi Atlanta'dan alışılmadık bir teaser yayınlandı

2.937 Gösterim
14 Ocak 2022 17:04
3. sezon öncesi Atlanta'dan alışılmadık bir teaser yayınlandı

Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi Atlanta'nın 2018'den bu yana beklenen yeni sezonundan alışılmışın dışında bir teaser yayınlandı. Dizinin 3. sezonu, 24 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Kendilerine daha iyi bir hayat kurmak için Atlanta rap piyasasında isim yapmaya çalışan iki kuzenin başlarından geçen olayları konu edinen, Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi Atlanta'nın 2018'den bu yana beklenen, Avrupa'da geçecek yeni sezonundan alışılmışın dışında bir teaser yayınlandı. Dizinin 10 bölümden oluşan 3. sezonu, ilk iki bölümüyle 24 Mart'tan itibaren FX ve Hulu ekranlarında olacak.

 

Atlanta markalı çeşitli gıda ve temizlik malzemelerinin reklam filmi edasında hazırlanan; Brian Tyree Henry'nin canlandırdığı rapçi Paper Boi, Donald Glover'ın hayat verdiği kuzeninin menajerliğini yaparak ona müzik kariyerinde yardımcı olmaya çalışan Earn, LaKeith Stanfield'ın oynadığı Paper Boi'un sağ kolu Darius ve Zazie Beetz'in canlandırdığı Earn'ün eski sevgilisi ve kızının annesi Vanessa'nın Atlanta markalı ürünleri kullanan Avrupalılara şaşkın gözlerle hatta tiksinerek baktığı, fonda Atlantalı rap grubu Outkast'e gönderme yapan bir şarkının çaldığı Shillin’ başlıklı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.