28 Kasım'da başlayacak Etkileyici dizisinden fragman yayınlandı

3.281 Gösterim
19 Kasım 2021 13:57
28 Kasım'da başlayacak Etkileyici dizisinden fragman yayınlandı

Başrollerini Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin üstlendiği Etkileyici dizisinden fragman yayınlandı. Dizi, 28 Kasım'da Gain'de izleyiciyle buluşacak.


Murat Kepez ile Zeynep Koçak'ın yazdığı, Hande Türkel'in yönettiği Etkileyici dizisi, çok takipçili bir influencer ile popüler bir futbolcunun beraber eğlendikleri bir gecenin sonrasında yaşananları anlatıyor. Dizide, yılın Influencer’ı seçilen Leyla Demir ve yıldız futbolcu Emre Kunda’nın beraber geçirdikleri gece bir skandala dönüşür ve ülkenin en popüler iki figürünün takipçilerinin olaya dahil olmasıyla Leyla, toplum ve basın tarafından büyük bir lince maruz kalır. 

 

Sosyal medya linç kültürünün o geceyi bir skandala dönüştürmesini ve genç bir kadının hayatını nasıl etkilediğini konu alan Etkileyici'de, son olarak Üç Kuruş dizisiyle seyirci karşısına çıkan Aslıhan Malbora, Leyla Demir isminde bir influencer'ı; daha önce Öğrenci Evi, Akrep, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda rol alan Bertan Asllani ise Emre Kunda isminde ünlü bir futbolcuyu canlandırıyor. İkiliye dizide; Ali Barkın, Nazlı Tosunoğlu, Alptekin Serdengeçti, Melis Özçimen, İlker Kızmaz, Levent Can, Mehmetcan Mincinözlü, Serap Matyaş ve Muharrem Bayrak gibi isimler eşlik ediyor.

 

28 Kasım'da Gain'de ekranlara gelecek Etkileyici dizisinin yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.