2020'nin öne çıkan filmlerinden biri olan One Night in Miami'den yeni fragman yayınlandı

1.808 Gösterim
5 Ocak 2021 13:30
2020'nin öne çıkan filmlerinden biri olan One Night in Miami'den yeni fragman yayınlandı

Ünlü oyuncu Regina King'in ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan, 60'ların önemli siyah figürleri Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown'ın birlikte geçirdiği bir geceyi anlatan One Night in Miami'den yeni fragman yayınlandı.


2019 yılında If Beale Street Could Talk filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen Regina King, ilk yönetmenlik deneyimi olan One Night in Miami ile Venedik ve Toronto'da dikkatleri üzerine çekmiş, film o dönemden beri Oscar adaylıkları konusunda öne çıkmıştı. 15 Ocak'ta Amazon Prime Video'da yer alacak olan filmden yeni bir fragman yayınlandı.

 

1964 yılında, sonradan Muhammad Ali olarak adını değiştirecek olan Cassius Clay, henüz yaşındayken Miami'de karşılaştığı ağır sıklet boks şampiyonu Sonny Liston'ı devirmeyi başarmıştı. Oyuncu kadrosunda Kingsley Ben-Adir, Eli Goree, Aldis Hodge, Leslie Odom Jr., Joaquina Kalukango, Nicolette Robinson, Beau Bridges, Lance Reddick gibi isimlerin yer aldığı One Night in Miami, Ali'nin Liston zaferi sonrası o dönemin hak mücadelesinde de yer alan ünlü siyah figürleri Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown ile birlikte geçirdiği geceyi anlatıyor. Kemp Powers tarafından aynı isimli oyundan uyarlanan ve bu dört figürün hikâyelerinden esinlenerek bir gecelik kurmaca bir dost meclisini anlatan filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.