20 Kasım'da başlayacak olan Gelişen Sinema Pazarları Konferansı'nın programı belli oldu

1.925 Gösterim
31 Ekim 2018 12:05
20 Kasım'da başlayacak olan Gelişen Sinema Pazarları Konferansı'nın programı belli oldu

20 - 22 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Gelişen Sinema Pazarları Konferansı'nın (Emerging Cinema Markets Conference) programı netleşti.


Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Balkanlar, Orta Asya gibi bölgelerdeki gelişime açık sinema sektörünün pek çok yönüyle değerlendirileceği ve sektörel fırsatların konuşulacağı Gelişen Sinema Pazarları Konferansı (Emerging Cinema Markets Conference)'nın etkinlik takvimi netleşti.

 

Türkiye'den CGV Mars Cinema Group, TME Films, Cinemarine gibi şirketlerden temsilci ve konuşmacıların da yer alacağı etkinlikte, dinamikleşen global sinema pazarı açısından önemli potansiyel taşıyan Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Afrika'nın sektörel durumu ve bölgedeki gelişim fırsatlarıyla ilgili konuşmaların yanı sıra "Gelişen Sinema Pazarlarında Eğilim ve Fırsatlara Genel Bakış", "Sinema Teknolojileri", "Afrika ve Türkiye Sektörüne Vurgu" gibi birçok önemli başlığın yer aldığı paneller düzenlenecek.

20 - 22 Kasım 2018 tarihleri arasında Swissôtel The Bosphorus'da düzenlenecek olan etkinliğin ayrıntılı detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.