18. Filmekimi'nde günün programı (03 Ekim 2019)

1.474 Gösterim
3 Ekim 2019 10:20
18. Filmekimi'nde günün programı (03 Ekim 2019)

Sinemaseverler tarafından merakla beklenen 18. Filmekimi başlıyor. Filmekimi günleri boyunca, "günün menüsü" tadında seçkilerimiz ve günlük genel programın yer aldığı içeriklerimize Box Office Türkiye'den ulaşabileceksiniz.


Sinemaseverlerin sonbahar aylarındaki favori etkinliklerinden biri olan Filmekimi'nin İstanbul ayağı startını veriyor. Filmekimi'nin medya sponsorlarından olan Box Office Türkiye de, birbirinden ilgi çekici filmlerle dolu bu günlerin nabzını, her gün içerisinden seçtiği kaçırılmayacak filmler ve günlük genel programın yer aldığı içeriklerle tutacak.

 

Filmekimi'nde 03 Ekim programının öne çıkanları ve genel çizelgesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Acı ve Zafer (Dolor y gloria)

Usta yönetmen Pedro Almodóvar'ın yeni filmi Acı ve Zafer (Dolor y gloria) artık hayatının belli bir dönemini geride bırakmış olan yönetmen Salvador Mallo'nun ilk aşkından bugünkü ilişkilerine, geçmişten bugüne yaptığı tüm tercih ve yaşamında iz bırakan olayların ruhunda büyük bir gürültü yaratarak şimdiki hikâyesini etkilemesini konu ediniyor. Almodóvar'ın kendi hayatına doğrudan referanslar taşıyan film, yönetmenin imza attığı en iyi yapımlardan biri olarak gösteriliyor.

 

  • Gösterim: Atlas 1 - 19:00

Joker

Prömiyerinin gerçekleştirildiği Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan ödülüne layık görülen Joker, 80'lerin başlarındaki Gotham'da tek gayesi bir komedyen olmak olan fakat bu yolda ilerlemeye çalışırken toplumun tüm etmenleri tarafından reddedilen ve hor görülen Arthur Fleck'in, adım adım bildiğimiz anlamıyla Joker'e dönüşünü anlatıyor. Bir kötü karakterin psikolojik altyapısını odağına almasıyla dikkat çeken filmde, suta Joaquin Phoenix de performansıyla izleyiciyi bir kez daha büyülüyor. 

 

  • Gösterim: Atlas 1 - 21:30

Filmekimi'nde 03 Ekim programı:

Atlas 1

16:00 - Matthias ve Maxime (Xavier Dolan)

19:00 - Acı ve Zafer (Pedro Almodóvar)

21:30 - Joker (Todd Phillips)

 

Beyoğlu

19:00 - Monos (Alejandro Landes)

21:30 - Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi (Céline Sciamma)

 

Rexx/Salon 1

19:00 - Saklı Gerçekler (Kore-Eda Hirokazu )

21:30 - Parazit (Bong Joon-Ho)

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.