14 Aralık'ta gösterime girecek Spider-Man: Into the Spider-Verse'den Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı

3.178 Gösterim
3 Ekim 2018 12:53
14 Aralık'ta gösterime girecek Spider-Man: Into the Spider-Verse'den Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı

Merakla beklenen çizgi roman uyarlamalarında üst sıralarda yer alan animasyon Spider-Man filmi Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (Spider-Man: Into the Spider-Verse)'den Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı.


Spider-Man'in sinema maceralarında daima spot ışıklarının altında olan Peter Parker sahneyi bu kez -en azından bir filmliğine- Spider-Man çizgi romanlarının favori karakterlerinden Miles Morales'e bırakıyor. Bu, Peter Parker'ın filmde tamamen olmayacağı anlamına gelmiyor tabii ki. Christopher Miller ve Phil Lord'un yapımcıları arasında bulunduğu, Lord'un senaryo ekibinde de yer aldığı Spider-Man: Into the Spider-Verse, açılan bir kapı sonucu çoklu evrende farklı bir boyuttan gelen Peter Parker ve diğer birçok "alternatif" Spider-Man ile birlik olup bilinen tüm gerçekliklere tehdit olan şeye engel olmaya çalışan Miles Morales'i odağına alıyor.

 

Orijinal seslendirme kadrosunda Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Liev Schreiber, Lily Tomlin, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry ve John Mulaney gibi isimlerin yer aldığı animasyon film, Türkiye'de 14 Aralık 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.