10 Eylül'de gösterime girecek İnsanlar İkiye Ayrılır'dan fragman yayınlandı

7.384 Gösterim
15 Temmuz 2021 12:40
10 Eylül'de gösterime girecek İnsanlar İkiye Ayrılır'dan fragman yayınlandı

Tunç Şahin'in yönettiği, oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Aydın, Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden gibi isimlerin yer aldığı İnsanlar İkiye Ayrılır'dan fragman yayınlandı. Filmin 10 Eylül'de gösterime girmesi planlanıyor.


57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Senaryo ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerine uzanan İnsanlar İkiye Ayrılır, İstanbul Film Festivali'nde gerçekleştirilen gösterimi sonrası vizyonda seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Karışık Kaset'in yönetmeni Tunç Şahin'in imzasını taşıyan, oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Aydın, Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden gibi isimlerin yer aldığı film, 10 Eylül'de gösterime girecek.

 

Filmin konusu ise şöyle:

 

Uzun zamandır iş bulamayan genç bir kadın olan Duygu, son çare olarak bankalar adına telefonla borç tahsilatı yapan şirketlerden birisinde çalışmaya başlar. Borçlular üzerinde psikolojik baskı kurma metotları öğretilen Duygu, kısa zaman içinde çalıştığı şirketin en başarılı elemanlarından birine dönüşür. En yüksek tahsilatı yapan çalışanın ek prim kazandığı firmada, başka bir dişli çalışan olan Bahadır’la, Duygu arasında kıyasıya bir rekabet başlar. Duygu ve Bahadır arasındaki çekişme, Ceren Gürel adlı genç bir kadının dosyası üzerinde çalışmaya başlamalarıyla içinden çıkılmaz bir hal alır. Her ikisi de Ceren’i manipüle ederek kendi tarafına çekmeye çalışır. Ceren başlangıçta Duygu ile birlikte hareket etmeyi seçse de, Bahadır’ın çekimine karşı koyamaz ve zamanla genç adamın etki alanına girer. Ancak Ceren Gürel dosyası göründüğünden çok daha büyük bir sürpriz içermektedir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.