10 Aralık'ta gösterime girecek Dayı: Bir Adamın Hikâyesi filminden fragman yayınlandı

7.076 Gösterim
21 Kasım 2021 12:06
10 Aralık'ta gösterime girecek Dayı: Bir Adamın Hikâyesi filminden fragman yayınlandı

Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı Dayı: Bir Adamın Hikâyesi'nden fragman yayınlandı. Merakla beklenen film, 10 Aralık'tan itibaren seyirciyle buluşacak.


Kader, Yumurta, Ali'nin Sekiz Günü, Dağ serisi gibi yapımlarda adından söz ettiren Ufuk Bayraktar'ın, adil ve herkes tarafından sevilen bir kabadayının hikâyesini anlatıldığı yeni filmi Dayı: Bir Adamın Hikâyesi'nden fragman yayınlandı.

 

Yönetmen koltuğunda Uğur Bayraktar'ın oturduğu filmde, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket, Turgut Tunçalp gibi isimler Ufuk Bayraktar'a eşlik ediyor. Merakla beklenen filmin çekimleri, geçtiğimiz yıl 6 haftada Adana, Mersin ve İstanbul gibi üç farklı şehirde tamamlanmıştı.

 

10 Aralık'ta salonlardaki yerini alacak Dayı: Bir Adamın Hikâyesi'nin konusu ise şöyle:

 

Cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan Cevahir (Ufuk Bayraktar), köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi tarafından çalışması için İstanbul’da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi’nin yanına gönderilir. Cevahir'in, birtakım olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve dillere destan olacak zirveye yükseliş hikâyesi başlar.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.