Yeni Avatar ve X-Men filmlerinin Türkiye vizyon tarihleri belli oldu

8.165 Gösterim
25 Nisan 2017 14:30
Yeni Avatar ve X-Men filmlerinin Türkiye vizyon tarihleri belli oldu

Avatar ve X-Men serilerinin yeni filmlerinin Türkiye için vizyon tarihleri nihayet belli oldu.


2009 yılında gösterime giren ve $2,788 milyarla tüm zamanların en çok hasılat elde eden filmi konumundaki Avatar'ın devam filmlerinin seyirciyle ne zaman buluşacağı çok uzun bir süredir belirsizliğini koruyordu. Birden fazla defa vizyon tarihi ertelenen yeni Avatar filmlerinin güncel gösterim tarihleri hafta sonunda belli oldu. Bunun akabinde Fox filmlerinin Türkiye dağıtımcısı TME de, dört devam filminin Türkiye vizyon tarihlerini açıkladı. Buna göre dört film 2020 ile 2025 yılları arasında gösterime girecek.

 

Fox'tan gösterim tarihleri belli olan yapımlar sadece Avatar filmleriyle sınırlı kalmadı. Merakla beklenen Deadpool 2'nin yanı sıra, iki yeni X-Men filminin daha vizyon tarihleri belli oldu.

 

İki önemli serinin yanı sıra merakla beklenen Widows ve Bohemian Rhapsody gibi yapımların da Türkiye gösterim tarihleri netleşti. 12 Yıllık Esaret ile En İyi Film Oscar ödülüne uzanan yönetmen Steve McQueen'in yeni filmi Widows'ta, Viola Davis, Colin Farrell, Liam Neeson, Michelle Rodriguez ve Robert Duvall gibi isimler yer alıyor. Efsanevi rock grubu Queen'in hikâyesini ele alacak olan Bohemian Rhapsody'de ise, Freddie Mercury'yi Mr. Robot dizisiyle tanınan Rami Malek canlandıracak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.