Yargı dizisi 3. sezon onayı aldı

8.373 Gösterim
3 Mayıs 2023 18:10
Yargı dizisi 3. sezon onayı aldı

Pazar akşamları Kanal D'de ekranlara gelen ve haftanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı dizisi 3. sezon onayı aldı.


Kanal D'nin iki sezondur en yüksek ortalama reytingine ulaşan Yargı 3. sezon onayı aldı. Pınar Deniz'in başrolü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı dizi, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 63. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Dizi, Eylül ayında üçüncü sezonuyla ekranlara gelecek.

 

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Yargı yayın hayatına 19 Eylül 2021'de başladı. Peş peşe altı bölüm yaşadığı artışla çift haneli reytinglere ulaşan dizi, 14. bölümünde 10,91 reytingle bugüne kadarki en yüksek reytingine ulaştı. Geçtiğimiz sezon ABC1'de 9,04 reyting ortalamasına ulaşan yapım, ilk sezonunda 34 bölüm yayınlandı.

 

Final sezonu olması beklenen ikinci sezonuna  18 Eylül 2022'de başlayan Yargı, ilk bölümünde 6,18 reyting elde etti. Yeni bir cinayet hikayesiyle birlikte tekrardan yükseliş trendine giren dizi 53. bölümünde 9,36 reytingle ikinci sezonunun en yüksek reytingine ulaştı. Deprem arası sonrası dört bölüm boyunca düşüş trendine girmesine rağmen haftalık sıralamada Top 5'teki yerini koruyan Yargı, ikinci sezonunda 7,65 reyting ortalamasına ulaştı.

 

Pazar akşamları ekranlara gelen Yargı, Family Secrets adıyla İspanya'dan Kıbrıs'a onlarca ülkede yayına başladı. Dizi, bu sezon ayrıca Pagidevmenoi adıyla Yunanistan'a uyarlandı. Yargı bu sezonun en erken sezon finaline imza atarken 2017 yılında yayın hayatına başlayan Çukur dizisinden bu yana Ay Yapım'ın üçüncü sezon onayı alan ilk dizisi oldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.