Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

2.824 Gösterim
15 Eylül 2017 13:00
Vizyonda bu hafta: 8 yeni film gösterime giriyor

Korkudan aksiyona, farklı türlerde filmlerle karşılaşacağımız hafta sonunda dördü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam sekiz yeni film gösterime giriyor.


Nicole Krauss'un çok satan romanından uyarlanan Aşk Notları, Doğu Avrupa'da küçük bir köyde 2. Dünya Savaşı'ndan önce yazılmış bir kitabın, yıllar sonra ortaya çıkarak üç farklı kuşağın hayatını etkilemesini anlatıyor.

İlker Sarı'nın yönettiği, başrolünde Cemal Hünal'ın yer aldığı Benzersiz, talihsiz bir kaza sonucu geçirdiği operasyondan sonra gözünü farklı biri olarak açan bir eczacının arayışını anlatıyor.

Ben Stassen ve Jeremy Degruson'un yönettiği animasyon Kocaayak ve Oğlu, efsanelere konu olan Kocaayak ile onu arayan oğlunun macerasını anlatıyor.

Burak Donay'ın yönetmenliğini üstlendiği Korkacak Bi'Şey Yok, yolları Edirne Uzunköprü'ye düşen Seko ve arkadaşlarının maceralarını ele alıyor.

Stephen King'in aynı isimli popüler romanından sinemaya uyarlanan O (It), küçük bir kasabada çocukların kaybolmasıyla gün yüzüne çıkmaya başlayan bir gizemin peşinden giden bir grup çocuğun hikâyesini anlatıyor.

Sedat Ergen'in yönetmenliğini yaptığı Örümcek, iki eski sevgili Serhat ve Gizem'in hikâyesini anlatıyor.

Dylan O'Brien ve Michael Keaton'ın başrolünde yer aldığı American Assassin, CIA'in terörle mücadele bölümüne giren ajan Mitch Rapp'in öyküsünü anlatıyor.

Kenan Ece'nin başrolünde yer aldığı Ver Kaç, tutkunu oldukları Kadırgaspor için türlü olaylar içerisinde kalan Sedat ile Fikret'in hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.