Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

13.154 Gösterim
2 Haziran 2023 11:08
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı biri yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Stephen King'in kısa öyküsünden uyarlanan film, annelerini kaybeden Sadie ile Sawyer'ın, insanların acılarından bir varlığın kendilerine musallat olmasıyla gelişen olayları konu ediniyor. 

 

Film, artık yaşlanmakta olan ünlü ressam Salvador Dalí'nin New York'ta açmaya hazırlandığı sergi sürecini, sanatçıya yardımcı olan genç asistanının gözünden aktarıyor.

 

Film, İtalyan göçmen babasını nişanlısıyla tanıştırmak üzere bir yolculuğa çıkan Sebastian ile babası Salvo'nun bu yol sürecinde yaşadıklarını anlatıyor.

 

Ben Affleck'in başrolünde yer aldığı film, polis dedektifi Daniel Rourke'nin kayıp kızı Minnie'yi ararken ummadığı bir ipucunun izini sürmesi sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

 

2018 yapımı Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filmi; Miles Morales, Gwen Stacy ve çoklu evrenden Spider-Man'lerin oluşturduğu yeni bir ekibin, daha önce karşılaşmadıkları mertebede bir güce sahip olan bir kötüye karşı mücadelesini anlatıyor.

 

6 Şubat depremleri sebebiyle gösterimden çıkan Prestij Meselesi, yeniden seyirciyle buluşuyor. Film, 1991 yılında kurulan ve özellikle 90'lı yıllar boyunca ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları ve yıldızlığa uzanan yolculuğu anlatıyor. 

 

Dardenne Kardeşlerin günümüz Belçikası’nda geçen filmde Afrika’dan Belçika’ya tek başlarına seyahat eden küçük bir çocuk ve genç bir kızın yenilmez dostlukları, sürgünlerinin zor koşullarıyla test ediliyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.