Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.574 Gösterim
4 Kasım 2022 09:00
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı üçü yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, astronot köpekler Belka ve Strelka'nın uzayda keşif görevindeyken dünyadan gelen acil durum mesajıyla yeryüzünü kurtarmaya çalışmalarını konu ediniyor.

 

Hazine, annesini defnetmek için gittiği memleketinde planladığından daha uzun süre kalmak zorunda kalan Mesut'un, kardeşi Musa yüzünden katıldığı define arayışıyla birlikte başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, cezaevinden çıkan Ali Kapan ve adamlarından yakayı bir kez daha kurtarmaya çalışan Altan ile Gürkan'ın hikâyesini anlatıyor.

 

2022 Cannes Film Festivali’nde Belirli Bir Bakış bölümünde dünya prömiyerini yapan Sick of Myself, sanatçı sevgilisi Thomas'ın kariyerinde bir anda başarıyı yakalaması sonrası kendisinin üzerinden çekilen sahne ışıklarına yeniden kavuşmak için bilerek kendini sürekli hasta eden Signe’nin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, sevgilisi Chase'in ısrarıyla bir korku festivaline gelen Laine'in, festivalin yapıldığı kasabanın geçmişinde yer eden The Creeper ile ilgili anlamlandıramadığı hayaller görmeye başlamasıyla gelişen olayları anlatıyor.

 

2017 yapımı kült Japon filmi One Cut of the Dead’in yeniden yapımı Coupez!, düşük bütçeli bir korku filmi çekimi sırasında seti gerçek zombilerin basmasını konu alıyor.

 

Selçuk Aydemir'in 2015 yılında yayımlanan aynı isimli kitabından uyarladığı Mahalleden Arkadaşlar, 90'lı yılların başındaki bir mahalle ortamını, bu mahallede zıpır yönüyle dikkat çeken bir çocuğun gözünden anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.