Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

3.854 Gösterim
7 Ocak 2022 12:07
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yabancı dördü yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor.


Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas, usta bir pilot olan büyük babasının mirası, özel bir uçak olan Hürkuş'u aramaya koyulan genç Aslan'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, otistik bir birey olan Adem ile onun küçük yeğeni arasındaki dostluğu konu ediniyor.

 

Asghar Farhadi'nin yönettiği A Hero, ödeyemediği bir borç sebebiyle hapiste olan Rahim'in, iki günlük izni sırasında borcu olduğu kişiyi şikayetini geri çekmesi için ikna etmeye çalışmasını konu ediniyor.

 

Usta sinemacı Paul Thomas Anderson imzalı Licorice Pizza, 70'li yıllarda San Fernando Valley'de başarılı bir genç oyuncu olan lise öğrencisi Gary ile kendisinden yaşça büyük olan ilk aşkı Alana'nın etrafında gelişen olayları konu ediniyor.

 

Lübbey’in Laneti, hayalet köy olarak anılan Lübbey Köyü'nün lanetini bitirmeye çalışan Dilek'in hikâyesini anlatıyor.

 

Nalan, ünlü bir sabah programı sunucusu olan Nalan'a, bir anda sorulan her soruya düşündüğünün tersine cevaplar vermesi garipliğinin musallat olması sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

 

Eggsy ile Harry'nin maceralarını takip ettiğimiz serinin orijin hikâyesi The King's Man, Ralph Fiennes'in hayat verdiği Oxford Dükü ile Beach Rats filmiyle adını duyuran Harris Dickinson'ın canlandırdığı Conrad'ın, bildiğimiz anlamıyla Kingsman'in ilk yıllarında dünyayı tehdit eden kötücül bir güce karşı koymaya çalışmaları anlatılıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.