Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

3.257 Gösterim
11 Mart 2022 11:20
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, ikisi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam beş yeni film seyirciyle buluşuyor.


Emir Khalilzadeh'in yönettiği Adanış Kutsal Kavga, İstanbul Fethi'nin akabinde, bir yarısı soylu Julius Ailesi’nde, diğer yarısı ise ellerindeki kutsalı korumakla yükümlü Adanmışlar'da kalan mukaddes haritanın odağında olduğu olaylar zincirini anlatıyor.

 

Film, karısı tarafından terkedilen Hayati'nin, kasabada kimliği tespit edilememiş kadının ölü bulunmasıyla başından geçenleri konu ediniyor.

 

Arka arkaya gösterime girecek bir korku üçlemesinin ilk filmi İlk Seans: NMSM, hayatı boyunca üstesinden gelmeye çalıştığı fobileriyle mahsur kaldığı metro istasyonunda bir kez daha yüzleşmek durumunda kalan Aslı'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Pixar imzalı animasyon Kırmızı, kendisinden ayrı düşemeyen annesinin korumacı tavırlarından bıkmış bir genç olan Mei Lee'nin, her heyecanlandığında kırmızı bir pandaya dönüşmeye başlaması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

Apichatpong Weerasethakul’un Tilda Swinton’la işbirliği olan film, Kolombiya’da bulunan İskoçyalı bir kadının ara ara değişik mekânlarda duyduğu garip, tok bir sesten yola çıkıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.