Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterime giriyor

3.733 Gösterim
21 Nisan 2017 11:30
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda dördü yerli, yedisi yabancı olmak üzere toplam on bir yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Berlin'de Altın Ayı dâhil olmak üzere dört ödüle birden uzanan Beden ve Ruh, birbirini hiç tanımayan, nevi şahsına münhasır Endre ve Maria'nın, rüyaların da işin içinde olduğu alışılmadık aşklarını anlatıyor.

Sertan Ünver'in yönetmenliğini yaptığı belgesel Blue, efsanevi müzisyenler Kerim Çaplı ve Yavuz Çetin'in hikâyelerini ele alıyor.

Jordan Peele'in yazıp yönettiği Kapan (Get Out), kız arkadaşı Rose'un ailesiyle tanışmaya giden Chris'in kendisini içerisinde bulduğu tekinsiz olayları anlatıyor.

James Gray'in yazıp yönettiği, başrolde yer alan Charlie Hunnam'ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Robert Pattinson,Sienna MillerTom Holland gibi isimleri bulunduran The Lost City of Z, 1920'lerde gizemli bir Amazon uygarlığını bulmak adına yola çıkan kâşif Percival Fawcett ve ailesinin macera dolu hikâyesini konu ediniyor.

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği film, yeni bir ülke olduğu anda kendini ABD ile savaşta bulan ve bir uzaylının iniş yaptığı Kolonya Cumhuriyeti'nde yaşanan komik olayları konu ediniyor. 

Maşa ile Koca Ayı, Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edilmektedir.

Yönetmen koltuğunda Stewart Hendler'ın oturduğu Max Steel, sahip olduğu gücün farkına varan genç Max'in süper kahraman olma ve dünyayı koruma macerasını anlatıyor.

Enes Hakan Tokyay'ın yönetmenliği yaptığı, Ufuk Bayraktar ile Meltem Miraloğlu'nun başrollerinde yer aldığı Miraç, Yusuf ile Ali adlı iki çocuğun naif macerasını ele alıyor.

Martin Scorsese'nin senaryosunu Jay Cocks ile birlikte kaleme aldığı Silence, iki Hristiyan misyonerinin, kayıp mürşitlerini bulma vesilesiyle gittikleri Japonya'da yaşadıklarını anlatıyor.

Michael Caine, Morgan Freeman ve Alan Arkin gibi usta oyuncuları bir araya getiren Son Macera, emeklilik fonları kurumsal bir kazaya kurban gidince bankayı soymaya karar veren üç ihtiyara odaklanıyor.

Kazım Öz'ün yazıp yönettiği Zer, babaannesinin ölüm döşeğindeyken kendisine söylediği şarkının izini Dersim'e kadar süren Jan'ın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.