Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

4.098 Gösterim
27 Nisan 2018 10:05
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

Nisan ayının son hafta sonunda beşi yerli, altısı yabancı olmak üzere toplamda on yeni film gösterime giriyor.


Yönetmenliğini Anthony Russo ve Joe Russo'nun (Russo Kardeşler) üstlendiği Avengers: Infinity War, tüm Marvel Sinematik Evreni'nin bir araya gelerek evrenin yarısını yok etmek isteyen korkunç titan Thanos'a karşı verdiği savaşı konu ediniyor.

Romain Duris ve Olga Kurylenko'nun oyuncu kadrosunda yer aldığı felaket filmi Bir Nefes Ötede, Paris'te yaşanan büyük bir deprem sonrası yüzeye çıkan bir sisle birlikte şehri ele geçiren kaos sırasında hayatta kalma mücadelesi veren bir ailenin hikâyesi ele alınıyor.

Cuma Uğurlu'nun yazıp yönettiği Bizum Uşaklar, iki kaçağın saklanmak için gittikleri köyde kendilerini bir toprak kavgası içerisinde bulmalarını anlatıyor.

Agatha Christie'nin aynı isimli ünlü romanından uyarlanan Crooked House, 1950'lerin İngiltere'sinde geçen gizemli bir cinayet hikâyesini konu ediniyor.

Mustafa Kenan Aybastı'nın yönettiği Ev Kira Semt Bizim, mutenalaştırma sonucu komşuları birer birer yaşadıkları semtten gitmek zorunda kalan bir grup arkadaşın, bu fahiş kira artışlarına ve kentsel süzülmeye dur deme çalışmalarını ele alıyor.

Brian O'Malley'nin yönettiği The Lodgers, ikiz kardeşler Rachel ve Edward'ın yaşadıkları malikânede kendilerine musallat olan şeytani bir güçle olan mücadelelerini konu ediniyor.

Hülya Avşar'ın yazıp yönettiği Selfi, ünlü oyuncunun hayatına odaklanıyor.

Michael Önder'in yazıp yönettiği Taksim Hold'em, oturmak üzere oldukları poker oyunları polis müdahalesiyle iki kişinin evlerine sığınması sonucu yarım kalan Alper ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Yüzün üzerinde ülkede gösterilen animasyon serisinin sinema uyarlaması olan Tayo Küçük Otobüs, kendilerini oyuncak arabaların yer aldığı bir dünyada bulan bir grup arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

Mehmet Ali Arslan'ın yönettiği ve Mahmut Cevher, Perihan Savaş, Tuba Daştan ile Fırat Temir'in oynadığı Yalnız Hayaller Kaldı; organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkilerini anlatan filmde, teknolojinin insan hayatına olumlu yanlarının yanı sıra yalnızlaştırma ve yabancılaştırma etkilerini de görmekteyiz.

4 kez Oscar adayı Annette Bening ile BAFTA ödüllü Jamie Bell'in övgü alan performanslarıyla konuşulan Yıldızlar Asla Ölmez, efsanevi Hollywood yıldızı Gloria Grahame'ın oyuncu Peter Turner'la yaşadığı dokunaklı ve fırtınalı aşkın gerçek hikâyesine odaklanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.