Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.956 Gösterim
29 Nisan 2022 13:38
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, köyden kente göç eden ve yaşlılığında şehir hayatına mecbur kalan bir Anadolu kadınının hikâyesini konu alıyor.

 

Film, eşinin çocuğunu alıp kendisini terk etmesi sonrası hayattan bir beklentisi kalmayan komiser Haluk'un, bir suç çetesini çökertmek için girdiği hummalı operasyonu konu ediniyor.

 

Film, ikiz evlatlarından birini kaybettikleri elim bir kaza sonrası hayatta kalan çocuklarıyla birlikte İskandinav kırsalında inzivaya çekilen Rachel ve Anthony çiftinin hikâyesini anlatıyor.

 

The Bad Guys, suçlu hayvanlardan oluşan usta bir haydut çetesinin örnek birer vatandaş olmaya çalışmasını konu ediniyor.

 

Film, İsviçre'de jimnastik kariyerini sürdüren genç Ukraynalı Olga'nın, yeni milli takımına adapte olmaya çalışıp Avrupa Şampiyonası'na hazırlanırken ülkesi Ukrayna'da gerçekleşen Turuncu Devrim ile değişen hayatı konu ediniyor.

 

Film, mali sıkıntılarla boğuşan bir e-spor takımının, bu şartlarda turnuvaya hazırlanmaya çalışması sırasında olanları anlatıyor.

 

Film, yaşadıkları köyde bir anda tüm düzenleri bozulan bir ailenin hikâyesini anlatıyor.

 

Artık istediği işleri alamaz olan ve parası da suyunu çekmeye başlayan Nic Cage, kendisinin büyük bir hayranı olan zengin Javi'nin doğum gününe katılması için gelen $1 milyonluk teklifi kabul eder. Javi ile iyi anlaşan Cage, CIA tarafından Javi'nin mafyatik yanını öğrenen ve CIA için gizli ajanlık yapmak durumunda kalır. 

 

Zebun, eşi Esma ve küçük kızı ile birlikte mutlu bir hayatı olan Kenan'ın, yaptığı bir iş seyahati sonrası halüsinasyonlar görmeye başlamasıyla değişen yaşamını konu ediniyor.

 

Film, ülkenin en zeki çocuğu yarışmasına katılacak olan Zeko ve ailesinin bu süreçte yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.