Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.268 Gösterim
8 Nisan 2022 10:51
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı altısı yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, yaşadıkları yerde mutlu olan ve ailesinin aldığı İstanbul'a taşınma kararının önüne geçmeye çalışan genç Kaan ve ailesinin hikâyesini anlatıyor.

 

Dreambuilders, geniş bir hayal gücüne sahip olan genç Minna'nın, düşlerin nasıl yapıldığını keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Derviş Zaim imzalı film, Esad rejiminin ordusunda fotoğrafçı olarak görev yapan Ahmet'in, şahit olduklarını vicdanına yedirememesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, ailesi ve işiyle sıradan bir hayata sahip olan Evelyn'in, bir anda tüm çoklu evrenlerdeki benliklerine vakıf olması ve evreni kurtaracak yegane gücün kendisi olduğunu keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, üstlerine kalan bir suç sebebiyle hapsin yolunu tutan bir grup arkadaşın, masumiyetlerini ispatlama çalışmalarını konu ediniyor.

 

Sonic the Hedgehog 2, yaşananlardan sonra Tom'un yanında kalan Sonic'in, bu kez yanında daha güçlü bir silahla karşısına çıkan Dr. Robotnik ile yeni mücadelesini anlatıyor.

The Contractor, ekonomik yönden zor günler geçiren ve ailesi için paralı asker olarak özel bir askeri organizasyonla sözleşme yapan eski bir Özel Harekat üyesi James Harper'ın, ilk görevin ters gitmesi sonrası kendisini içerisinde bulduğu komplodan kurtulmaya çalışmasını anlatıyor.

 

Film, kan davalı iki aileye mensup Kerim ile Seher'in aşkının önüne geçmek için yapılanlar konu ediniyor.

 

Enes Ateş'in yönettiği Son Parti, lise son sınıf öğrencisi Deniz, Birsu, Katre, Savaş ve Ferman’ın, sınavlar öncesi gerçekleşecek son parti gününde yaşadıklarını anlatıyor.

 

Şeytanın Kitabı, her yıl olduğu gibi tatil için yazlıklarına giden Tamer, Yeşim ve 10 yaşındaki kızları Defne'nin başlarından geçen sıra dışı olayları anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.