The Mallorca Files dizisi Gain'de yayında!

1.521 Gösterim
12 Ağustos 2022 17:59
The Mallorca Files dizisi Gain'de yayında!

İspanya'da geçen İngiliz polisiye dizisi The Mallorca Files, Gain kütüphanesine eklendi. Başrollerinde Elen Rhys ve Julian Looman'ın yer aldığı dizinin ilk sezonunda Hazar Ergüçlü de rol almıştı.


İspanya'nın Mayorka Adası'nda yaşanan vakaları çözmek için bir araya gelen zıt karakterlere sahip İngiliz dedektif Miranda Blake ile Alman dedektif Max Winter'ın suçluların peşinden koşarken yaşadıkları maceraları konu alan BBC dizisi The Mallorca Files, Gain kataloğundaki yerini aldı. İlk kez 2019 yılında 10 bölümlük birinci sezonuyla BBC One'da izleyicinin karşısına çıkan dizinin, 2021 yılında yayınlanan ikinci sezonu pandemi nedeniyle planlanandan kısa sürmüş ve altı bölümde tamamlanmıştı.

The Mallorca Files'ın başrollerini üstlenen Elen Rhys ve Julian Looman'a ilk iki sezonda María Fernández Ache, Tábata Cerezo, Nacho Aldeguer, Denis Schmidt, Alex Hafner ve Carlos Olalla gibi isimler eşlik etmişti. Dizinin ilk sezonunun, süper model Valentina Caligari'nin bir trende kayboluşunun araştırıldığı Number One Fan adlı dördüncü bölümünde rol alan Hazar Ergüçlü, maktulün arkadaşı olan Azra Bolat isimli hamile bir kadını canlandırmıştı.

 

Tüm bölümleriyle Gain'deki yerini alan dizinin yaratıcısı Dan Sefton; Dan Muirden, Sarah-Louise Hawkins, Alex McBride, Rachael New, Liz Lake, Damian Wayling, Tim Whitnall gibi isimlerle senaryoyu yazarken, yönetmen koltuğunda Bryn Higgins, Gordon Anderson, Rob Evans, Charlie Palmer, Christiana Ebohon-Green ve Craig Pickles oturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.