Sylvester Stallone: "Kendimi son dinozorlardan biri olarak görüyorum ve bununla gurur duyuyorum"

2.310 Gösterim
19 Eylül 2023 14:16
Sylvester Stallone: "Kendimi son dinozorlardan biri olarak görüyorum ve bununla gurur duyuyorum"

Sylvester Stallone, kendi kariyerine odaklanan belgesel film Sly'ın Toronto Film Festivali'ndeki prömiyerinde kariyerine dair açıklamalarda bulundu. Kendisini "son dinozorlardan biri" olarak niteleyen ünlü oyuncu, bu kadar uzun bir kariyere sahip olmaktan gurur duyduğunu söyledi.


Sylvester Stallone'nin yaklaşık 50 yılı bulan kariyeri Sly belgeseliyle taçlanıyor. Thom Zimny'nin yönettiği belgesel, Toronto Film Festivali'nde prömiyerini yaptı ve olumlu eleştiriler aldı. Prömiyerde kariyerine dair soruları da yanıtlayan Stallone, sahip olduğu kariyerle gurur duyduğunu belirtti. Oyuncu, 10 yaşındayken kendisi hakkında olan bir belgeselin kırmızı halısında olacağını hayal edip etmediği sorusuna "kesinlikle hayır" cevabını verirken, sözlerine şöyle devam etti:

 

Yani, öyle düşünmek biraz hadsiz olurdu. Çünkü hiçbir şekilde kendini böyle bir şeye hazırlayamazsın. Özellikle yıllara meydan okuyan böyle bir kariyer gerçekten akıl almaz. Akıl almaz diyorum çünkü ne kadar süre hâlâ orada olacağını bilemezsin. Toplum ve sinema sektöründeki ticari konumun sürekli değişiyor. Dolayısıyla bu kadar uzun süren bir kariyer ayrıcalık oluyor.

 

Kendimi son dinozorlardan biri olarak görüyorum ve bununla gurur duyuyorum. Evet, düşününce inanılmaz bir şey bu. Bu cepte gördüğüm bir durum değil ancak sevdiklerimle paylaşmak istediğim bir şey.

 

Rocky, Rambo ve Cehennem Melekleri (Expendables) gibi serilere imza atan, 80'li yıllardan bu yana aksiyon sinemasının yüzlerinden biri olan Sylvester Stallone, yeni filmi Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles) ile 22 Eylül'den itibaren ülkemizde seyirciyle buluşuyor.

 

Kaynak: ET Canada

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.