Suicide Squad 2 için konuşulan isim Mel Gibson!

4.711 Gösterim
16 Şubat 2017 11:15
Suicide Squad 2 için konuşulan isim Mel Gibson!

Warner Bros., geçen yıl içerisinde gösterime giren Suicide Squad'ın devam filmi için yönetmen arayışlarına başladı. Listedeki sürpriz isimse her fırsatta süper kahraman filmlerini eleştiren Mel Gibson'dan başkası değil.


Suicide Squad gösterime girmeden önce, filmin DC yapımlarının kötü talihini değiştirip değiştiremeyeceğinden ve milyon dolarlara mâl olan tekrar çekimlerimden dem vurulmuştu. Suicide Squad'ın vizyona girmesiyle bu tartışmalar yerini kötü eleştirilere bırakmıştı. Fakat filmin gişesi bundan çok etkilenmemiş, Suicide Squad dünya genelinde $745 milyon hasılat elde etmeyi başarmıştı. Filmin gişeden sağ salim çıkmasıyla Warner Bros. devam filminin hazırlıklarına başlamışa benziyor.

Warner Bros.'un Suicide Squad 2 için bir olası yönetmenler listesi hazırladığı iddia ediliyor. Bu listede adını gördüğümüze en çok şaşırdığımız isim ise Mel Gibson. Zira, Hacksaw Ridge ile bir geri dönüş hikâyesine imza atan Gibson, süper kahraman filmlerini her daim eleştiren bir isim. Mel Gibson'ın yanı sıra listede bulunduğu iddia edilen yönetmenler ise Zombieland'le tanınan Ruben Fleischer, Warm Bodies'i yönetmiş olan Jonathan Levine, önümüzdeki ay yeni filmi Life ile seyircinin karşısına çıkacak olan Daniel Espinosa.

 

Warner Bros.'un Suicide Squad 2'yi yönetmesi için kiminle anlaşacağını öğrenmemiz için biraz süre geçeceğe benziyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.