Steven Spielberg, Meryl Streep ve Tom Hanks'i bir araya getiren The Post'tan ilk fragman yayınlandı

3.740 Gösterim
8 Kasım 2017 14:00
Steven Spielberg, Meryl Streep ve Tom Hanks'i bir araya getiren The Post'tan ilk fragman yayınlandı

Steven Spielberg'in, başrollerinde Meryl Streep ve Tom Hanks gibi iki usta oyuncunun yer aldığı yeni filmi The Post'tan ilk fragman yayınlandı.


Steven Spielberg yönetiminde sinemaya uyarlanan, Amerikan politika ve medyasının mihenk taşı ifşalarından biri olarak gösterilen Pentagon Papers'ı konu edinen The Post'tan merakla beklenen fragman yayınlandı.

Spotlight ile Oscar kazanan senarist Josh Singer ile Liz Hannah'ın kaleme aldığı film, Amerikan halkının Vietnam Savaşı'na bakış açısını önemli ölçüde etkileyen belgelerin ortaya çıkarılmasında New York Times ile bir yarışa giren Washington Post'un, ABD'de büyük bir gazetenin ilk kadın yayımcısı ile sonradan Watergate skandalının ortaya çıkmasında da büyük bir rol oynayacak olan editörünün hikâyesini anlatıyor. Yayımcı Kay Graham'a Meryl Streep hayat verirken, editör Ben Bradlee'yi ise Tom Hanks canlandırıyor.

 

Watergate skandalını ortaya çıkaran Bob Woodward ve Carl Bernstein'in de o dönemde editörlüğünü yapan Ben Bradlee'yi All the President's Men filminde canlandıran Jason Robards, bu rolle Oscar ödülüne uzanmıştı. Bradlee ailesinin gazetecilik başarıları ve Oscarla ilişkileri sadece bununla sınırlı değil. Ben Bradlee'nin kendisi gibi gazeteci olan oğlu Ben Bradlee Jr., onlarca Katolik rahibin yıllar boyunca cinsel taciz ve istismarda bulunduğunu ortaya çıkaran Boston Globe'un önemli isimlerinden biriydi. Bu mevzuyu konu edinen ve 2016 yılında En İyi Film Oscarı'na uzanan Spotlight'ta Ben Bradlee Jr.'ı, John Slattery canlandırmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.