Steven Soderbergh'in sinemaya dönüş filmi Logan Lucky'den ilk fragman yayınlandı

3.262 Gösterim
29 Mayıs 2017 12:00
Steven Soderbergh'in sinemaya dönüş filmi Logan Lucky'den ilk fragman yayınlandı

2013 yılında sinemayı bıraktığını açıklayan Steven Soderbergh'in geri dönüş filmi Logan Lucky'den ilk fragman yayınlandı.


2013 yılında gösterime giren Side Effects filminden sonra sinemada yönetmenliği bırakan Steven Soderbergh, geçen dört yıl içerisinde yapımcılığa ve televizyona işler yapmaya devam etmişti. Sinemayı bıraktığını açıklayan her beş yönetmenden dördünün yaptığı gibi, Soderbergh de sinemada yönetmenliğe geri dönüşe yeşil ışık yakmıştı. Ünlü yönetmen, dönüşü için ise hayli hâkim olduğu soygun alt türündeki Logan Lucky filmini seçmişti.

Kuzey Carolina'da NASCAR yarışları esnasında gerçekleştirecekleri bir soygunla yüklü bir paranın üzerine konmayı hedefleyen iki kardeşin hikâyesini kara mizahla ele alan Logan Lucky'de birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Son dönemde büyük çıkış yakalayan Riley Keough, Katherine Waterston, Adam Driver ve Sebastian Stan gibi isimlerin yanı sıra Channing Tatum, Daniel Craig, Hilary Swank, Katie Holmes ve Seth MacFarlane gibi tecrübeli oyuncuların da yer aldığı Logan Lucky, Türkiye'de 25 Ağustos 2017 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.