Sofra Sırları, Aydede gibi yapımların Arda Aktaş imzalı afişlerine ABD'den 5 ödül!

4.180 Gösterim
5 Haziran 2018 14:39
Sofra Sırları, Aydede gibi yapımların Arda Aktaş imzalı afişlerine ABD'den 5 ödül!

Grafik tasarımcı Arda Aktaş'ın imza attığı beş farklı tasarım, dünyadaki en prestijli tasarım yarışmalarından biri olarak gösterilen ve yıl 11. kez düzenlenen Uluslararası Tasarım Ödülleri'nde (IDA) ödüle layık görüldü.


2007 yılından bu yana katılımın devamlı arttığı Uluslararası Tasarım Ödülleri (International Design Awards) her yıl; grafik tasarım, moda tasarımı, mimarlık ve ürün tasarımı alanlarında yenilikçi, etkili ve dikkat çekici çalışmaları ödüllendiriyor.


Yarışmanın grafik tasarım alanı, basılı/afiş kategorisinde, Arda Aktaş’ın tasarladığı Bulgar - Türk ortak yapımı Radiogram filminin afişi Altın, yılın sevilen yapımlarından Ufak Tefek Cinayetler dizisinin teaser afişi Gümüş ödül aldı. Başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Ümit Ünal'ın son filmi Sofra Sırları filminin afişi, Onur Ünlü'nün yazıp yönettiği Kırık Kalpler Bankası filminin afişi ve Ezgi Mola'nın oynadığı Abdurrahman Öner'in ilk uzun metrajlı filmi Aydede filminin uluslararası festivaller için tasarlanan afişi ise Bronz ödül kazandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.