Sam Mendes, Benedict Cumberbatch, Colin Firth ve Roger Deakins gibi usta isimleri bir araya getiren I. Dünya Savaşı filmi 1917'den fragman!

2.700 Gösterim
4 Ekim 2019 13:30
Sam Mendes, Benedict Cumberbatch, Colin Firth ve Roger Deakins gibi usta isimleri bir araya getiren I. Dünya Savaşı filmi 1917'den fragman!

Skyfall ve Spectre'nin yönetmeni Sam Mendes'in imza attığı, geniş oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken I. Dünya Savaşı hikâyesi 1917'den yeni fragman yayınlandı.


Sam Mendes'in; JarheadRevolutionary Road, Skyfall gibi yapımlarda beraber çalıştığı usta görüntü yönetmeni Roger Deakins ile yeniden bir araya geldiği filmi 1917, I. Dünya Savaşı sırasında bir tuzağa doğru gitmekte olan bir tabur askerin hayatını kurtaracak mesajı, zamanla yarışarak iletmeye çalışan iki askerin hikâyesini anlatıyor.

Mendes ve Deakins'in, askerlerin bir tam gününü anlatacağı için tüm filmi tek planmış gibi tasarlayıp çektiği 1917'nin oyuncu kadrsou da dikkat çekiyor. İçlerinden birinin kardeşinin de yer aldığı 1600 askerin hayatını kurtaracak mesajı iletmekle yükümlü iki askere, Captain Fantastic ile çıkış yapan George MacKay ve Game of Thrones'ta oynayan Dean-Charles Cahapman hayat verirken, iki genç isme Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Andrew Scott, Mark StrongRichard Madden, Daniel Mays, Adrian Scarborough gibi isimler eşlik ediyor. Şimdiden merakla beklenen filmin Türkiye için belirlenen vizyon tarihi ise 10 Ocak 2020.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.