Pixar imzalı animasyon filmi Coco'dan yeni fragman yayınlandı

6.632 Gösterim
9 Kasım 2017 15:20
Pixar imzalı animasyon filmi Coco'dan yeni fragman yayınlandı

12 yaşındaki Miguel'in hikâyesine odaklanan Pixar animasyonu Coco'dan yeni fragman yayınlandı.


Disney Pixar'ın yeni animasyon filmi Coco'nun yönetmen koltuğunu Monsters, Inc ve Toy Story 2 gibi filmlerden tanıdığımız Lee Unkrich ve Adrian Molina oturuyor. Film müzisyen olma hayalleri kuran 12 yaşındaki Miguel'in yüzyıllardır süren bir gizemi çözmesini ve aile içinde bir birleşmeye imza atmasını konu ediniyor. Meksika'daki Guanajuato şehri filmdeki Ölüler Diyarı'na ilham olurken, Meksika'nın o rengarenk ve etkileyici havası filmin temasında kendini gösteriyor.

 

Miguel, ailesinin nesiller boyu devam eden şaşırtıcı yasağına rağmen idolü Ernesto de la Cruz gibi başarılı bir müzisyen olmanın hayalini kurar. Umutsuzca yeteneğini kanıtlamaya çalışan Miguel, kendini baş döndürücü ve bir o kadar canlı Ölüler Diyarı'nda bir dizi esrarengiz olaylar zincirinin peşinde bulur. Bu esnada sevimli bir düzenbaz olan Hector'la tanışır ve birlikte Miguel'in ailesinin mazisinde yatan esas hikâyeyi gün yüzüne çıkaracak olağanüstü bir yolculuğa çıkarlar.

Seslendirmelerini Gael Garcia Bernal, Anthony Gonzalez ve Benjamin Bratt gibi isimlerin yaptığı Coco, 19 Ocak 2018 tarihinde seyirciye buluşacak. Filmin yayınlanan son fragmanı ve klibine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.