Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş, bu hafta sonu vizyona giriyor

39.000 Gösterim
31 Mayıs 2023 17:01
Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş, bu hafta sonu vizyona giriyor

Yakın dönemin en beğenilen süper kahraman filmlerinden biri olan Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde'nin (Spider-Man: Into the Spider-Verse) merakla beklenen devam filmi Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş (Spider-Man: Across the Spider-Verse), bu hafta sonu gösterime giriyor.


Vizyona girdiği 2018 yılının en iyi yapımlarından biri olarak gösterilen ve o dönem dünya genelinde 384,25 milyon dolar hasılata erişen Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde'nin (Spider-Man: Into the Spider-Verse) merakla beklenen devam filmi Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş (Spider-Man: Across the Spider-Verse), bu hafta sonu gösterime giriyor.

 

2023'ün yolu en çok gözlenen süper kahraman ve animasyon filmlerinden biri olan Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş, ilk filmde tanıştığımız Miles Morales ile Gwen Stacy'nin çoklu evrenlerden Spider-Man'lerin oluşturduğu yeni bir ekibe dahil olmalarını ve daha önce karşılaşmadıkları mertebede bir güce sahip olan bir kötüye karşı mücadelelerini anlatıyor.

 

Bu kez yönetmen koltuğunda Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson üçlüsünün yer aldığı filme dair gelen ilk yorumlar, filmin selefinin başarısını tekrarlarken yine seyirciyi etkileyecek bir görsel dünyaya sahip olduğu yönünde. Biz de devam filminin bu deneyimine 2 Haziran'dan itibaren sinemalarda erişebileceğiz. O güne kadar heyecanınızı aşağıdaki fragmanla besleyebilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.