Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

8.874 Gösterim
31 Aralık 2019 17:45
Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

2020 yılının ilk ayı içerisinde 16 yeni yerli filmin gösterime girmesi planlanıyor.


01 Ocak 2020

Selçuk Aydemir'in yönettiği Baba Parası, ülkenin en zengin insanlarından birinin gayri meşru çocukları olduklarını öğrenen birbirlerinden son derece farklı kardeşlerin, içlerinden sadece birine kalacak olan yüklü mirasa ulaşma çabalarını anlatıyor.

03 Ocak 2020

Bülent Aydoslu'nun yönettiği Gece Gelen: Cin Bebek, kendisine musallat olan cinden kurtulmaya çalışan Doğa'nın hikâyesini anlatıyor.

Yusuf Atıcı ve Zeki Akıncı'nın yönettiği filmde Tuğba Özay, Çılgın Sedat, Sinan Bengier, Dost Elver gibi isimler yer alıyor.

10 Ocak 2020

Caner Özyurtlu'nun yönettiği, oyuncu kadrosunda Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Hümeyra, Engin Öztürk, Boran Kuzum gibi isimlerin yer aldığı Biz Böyleyiz, ellerinde büyüdükleri Nezihe'nin rahatsızlığı sebebiyle yıllar sonra yeniden bir araya gelen bir grup yazlık arkadaşının hikâyesini anlatıyor.

Bizim Köyün Şarkısı ve Can Dostlar’da imzası bulunan Tuğçe Soysop’un yönettiği BKM yapımı Gamonya: Hayaller Ülkesi, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut’un, talihsiz bir olay sonrası kendisini fantastik diyar Gamonya’da bulmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Aynı isimli dizinin sinema filmi olan Sıfır Bir, Adana'yı geride bırakıp yeni bir yaşam için İzmir'e gelen Savaş ve arkadaşlarının, burada yaşadıklarını anlatıyor.

Rem, geceleri anlam vermediği ataklar geçiren Defne ile sevgilisi Kaan'ın bu olaylar karşısında yaşadıklarını anlatıyor.

17 Ocak 2020

Geçen Ekim ayında gösterime giren "iki film birden" konseptli Karakomik Filmler projesinin, Deli ve Emanet adlı iki orta metraj yapımdan oluşan ikinci halkası Karakomik Filmler 2'de, Cem Yılmaz'ın yanı sıra Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Özge Özpirinçci, Emin Gürsoy, Çağlar Çorumlu gibi isimler yer alıyor.

Baskın ve Ev Kadını filmleriyle tanınan Can Evrenol'un yönettiği Peri, Santral'de yaşanan büyük patlama sonucu insanların belli uzuvlarında eksiklerle doğduğu post-apokaliptik dünyada, hayatta kalma mücadelesi veren ağzı olmayan kız Peri'nin hikâyesini anlatıyor.

17 Ocak 2020

Mehmet Bozdağ'ın senaryosunu kaleme alıp yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturduğu Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Fatih Sultan Mehmet'in Avrupa seferlerini, öncü askerler konumundaki Akıncılar birliği üzerinden anlatıyor.

Kadir Genç ve Volkan Adıyaman'ın yönettiği İstasyon, kızını öldürenlerden intikam almaya çalışan Hira'nın hikâyesini anlatıyor.

24 Ocak 2020

Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri, Biba ile arkadaşları Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Alesta'nın İstanbul Boğazı'nın derinliklerinde hazırlamaya çalıştıkları büyük gösteriyi anlatıyor.

Buğra Kekik'in yönettiği Mühr-ü Cin, tiyatro oyuncusu olan Rana'nın, kendisi ve arkadaşlarına musallat olan doğaüstü varlığa karşı mücadelesini anlatıyor.

Zeynep Çamcı'nın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı Feride, çalıştığı tekstil atölyesinden çıkarak hayalini kurduğu tasarımların peşine düşen Feride'nin hikâyesini anlatıyor.

31 Ocak 2020

Gupse Özay'ın kaleme aldığı Eltilerin Savaşı, aralarındaki çekişme ve rekabetin hiç sönmediği, birbirinden farklı karakterlere sahip Sultan ve Gizem adındaki iki eltinin hikâyesini anlatıyor.

Ömer Faruk Sorak'ın İpek Sorak ile birlikte yönetmen koltuğunda oturduğu Aşk Tesadüfleri Sever 2, anlattığı iki farklı hikâye ile 1960'ların aşklarıyla günümüz ilişkilerini odağına alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.