Netflix'in Tudum etkinliğinde açıklanan tüm diziler ve filmler

3.963 Gösterim
25 Eylül 2022 17:37
Netflix'in Tudum etkinliğinde açıklanan tüm diziler ve filmler

Netflix'in Tudum etkinliği dün sona erdi ve birçok yeni televizyon dizisi ve filmi açıkladı. 


Enola Holmes 2

Millie Bobby Brown'ın, Henry Cavill'in canlandırdığı Sherlock Holmes'ün kardeşi Enola Holmes'a hayat verdiği film devamından fragman yayınlandı. Film, 4 Kasım'da yayında olacak.


Heart of Stone

Netflix, Gal Gadot, Jamie Doman ve Alia Bhatt'ın başrollerini paylaştığı yeni film Heart of Stone'a ilk bakışı paylaştı. Videoda filmden görüntülerin yanı sıra sahne arkası gösterileri ve Gadot'un kendisiyle yapılan bir röportajı da içeriyor. Film, 2023 yılında yayınlanacak.

 

Bridgerton - Sezon 3

Bridgerton yıldızı Nicola Coughlan, dizinin yeni sezonunda hayranların neler bekleyebileceğini biraz paylaşmak için bazı ipuçlarını verdiği bir video yayınladı.


Queen Charlotte

Netflix, Bridgerton dizisinin spin-off 'u Queen Charlotte'u bir video ile anons etti. Kraliçe Charlotte'ın gençliğindeki entrikaları anlatan, Shonda Rhimes imzalı yeni dizinin yayın tarihi henüz belli değil.


Gölge ve Kemik (Shadow and Bone) - Sezon 2

Gölge ve Kemik geri dönüyor ve Netflix, yaklaşmakta olan 2. Sezon için kısa bir tanıtım yayınladı. Yayınlanan 40 saniyelik fragmanda tüm oyunculara yer verilmiş. Dizinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı.


Emily in Paris - Sezon 3

Netflix, Emily in Paris'in üçüncü sezonunun 21 Aralık'ta geleceğini 30 saniyelik bir fragman ile anons etti.

 


The Crown - Sezon 5

90'ların başları ve ortalarına odaklanacak The Crown dizisinin beşinci sezonun yayın tarihi açıklandı. 10 Bölümden oluşacak beşinci sezon 9 Kasım'da yayınlanacak.

 

 

Pinokyo (Pinocchio)

Aralık ayında yayınlanacak Guillermo Del Toro'nun Pinokyo filminin kamera arkası tanıtımını yayınladı. Film yapımcısı, stop motion teknikliği ile çekilen filmin yaratılışını anlatıyor. 


The Mother

Aksiyon filmi The Mother, Jennifer Lopez'in yıllar önce terk ettiği kızını korumak için saklandığı yerden çıkan bir kadın suikastçının hikayesini konu ediniyor. Filmin ilk fragmanı etkinlik sırasında yayınlandı.

 

You - Sezon 4

Netflix, You dizisinin dörüdüncü sezonunun birinci kısmının 10 Şubat'ta, ikinci kısmının ise, bir ay sonra 10 Mart'ta yayınlanacağını duyurdu.

 

Gözcü (The Watcher)

Netflix, Naomi Watts'ın başrolünü oynadığı gerilim filmi Gözcü (The Watcher) için ilk fragmanı ve 13 Ekim çıkış tarihini açıkladı. Gerçek bir hikayeye dayanan film, Brannock ailesinin rüya gibi bir banliyö mahallesine taşınması ve bu rüyanın hızla kabusa dönüşen hikayesini anlatıyor.

 

The Witcher: Blood Origin

The Witcher'ın bin 200 yıl öncesinde geçen mini dizinin 25 Aralık'ta yayınlanacağını afiş görseli ile duyuran Netflix, diziden henüz bir video paylaşmadı.

 

Extraction 2

Netflix, Chris Hemsworth'un başrolünü oynadığı Extraction 2 için etkinlik sırasında filmin yapım sürecini gösteren bir video paylaştı. Henüz yapım aşamasında olan filmin yoğun aksiyon sahnelerinden bazılarını paylaştı.

 

1899

Dark'ın yaratıcılarının hazırladığı yeni gizemli bir dizi olan 1899'u, 17 Kasım'da yayınlanacağını bir afiş görseli ile açıkladı.

 

The Witcher - Sezon 3

The Witcher'ın öncesini anlatan Blood Origins bu yıl Netflix'e gelirken, The Witcher'ın üçüncü sezonunun ise 2023 yazında yayınlanacak. Netflix, yeni sezonu Geralt'ın Ciri ve Yennefer işaretleri arasında parçalanmış Witcher madalyonunu gösteren yeni bir poster ile duyurdu.

 

Lupin - Sezon 3

Netflix, etkinlik sırasında Lupin'in üçüncü sezonda neler olabileceğinin ipuçlarının olduğu bir video yayınladı. Dizinin yeni sezonun başlangıç tarihi ise açıklanmadı. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.