Netflix'in, Godzilla vs. Kong için $200 milyonu aşan bir teklif yaptığı belirtiliyor

6.001 Gösterim
26 Kasım 2020 11:45
Netflix'in, Godzilla vs. Kong için $200 milyonu aşan bir teklif yaptığı belirtiliyor

Netflix'in, önümüzdeki yıl gösterime girmesi beklenen Godzilla vs. Kong için $200 milyonu aşan bir teklif yaptığı, WarnerMedia'nın bu teklifin önüne geçerek filmin HBO Max'te yayınlanması için Lionsgate'e kendi teklifini ilettiği iddia ediliyor.


Pandeminin getirdiği koşulların sonuçlarından biri de vizyona girmesi planlanan önemli gişe filmlerinin stream platformlarında yayınlanması oldu. THR'ın haberinde, Netflix bu tarz bir hamlede daha bulunarak önümüzdeki yıl gösterime girmesi beklenen Godzilla vs. Kong'un hakları için $200 milyonu aşan bir teklifi ilettiği belirtiliyor. Bütçenin %25'ini karşılayan Warner Bros. ve onun bağlı olduğu WarnerMedia'nın, bu teklifin önüne geçerek filmin bütçesinin %75'ini finanse eden Lionsgate'e, filmin yine WarnerMedia bünyesinde yer alan stream platformu HBO Max'te yayınlanması için kendi teklifini ilettiği iddia ediliyor. Warner Bros., geçtiğimiz günlerde Wonder Woman 1984'un ABD'de sinemalarla aynı anda HBO Max'te yayınlanacağını açıklamıştı.

 

2014 yılında Godzilla filmiyle başlayan ve Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters gibi filmlerle devam serinin en önemli karşılaşmasını anlatacak olan Godzilla vs. Kong'un, güncel planlanan vizyon tarihi ise 21 Mayıs 2021.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.