Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndan fragman yayınlandı

6.236 Gösterim
26 Mayıs 2022 12:50
Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndan fragman yayınlandı

Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndan fragman yayınlandı. Dizi, 3 Haziran'dan itibaren platformdaki yerini alacak.


Ünlü bir program sunucusu olan Lale ile kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine kuş uçuşu gitmeye çalışan bir stajyer olan Aslı'nın arasında geçen baskın çıkma mücadelesini merkezine alarak dünyada hâlâ karar verici pozisyonlarda duran X kuşağıyla, yeni gelmekte olan Z kuşağının çarpışmasını anlatan yeni Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndan fragman yayınlandı. 3 Haziran'dan itibaren izleyiciyle buluşacak olan dizi, 8 bölümden oluşacak.

Yapımcılığını Kerem Çatay’ın, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer'in oturduğu Kuş Uçuşu’nda; Birce Akalay Lale'ye, Miray Daner Aslı'ya hayat verirken İbrahim Çelikkol program yapımcısı olan Kenan karakterini canlandırıyor. Başrollerdeki oyuncuların yanı sıra dizinin kadrosunda Burak Yamantürk, İrem Sak ve Defne Kayalar gibi isimler yer alıyor.

3 Haziran'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Kuş Uçuşu dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.