My Brilliant Friend'in 3. sezonundan fragman yayınlandı

3.704 Gösterim
27 Ocak 2022 14:21
My Brilliant Friend'in 3. sezonundan fragman yayınlandı

İtalyan dönem dizisi My Brilliant Friend'in 3. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 6 Şubat'tan itibaren RAI, 28 Şubat'tan itibaren ise HBO ekranlarında olacak. 


İtalyan yazar Elena Ferrante'nin Napoli Romanları adlı roman serisinden uyarlanan My Brilliant Friend'in (L'amica geniale) 3. sezonundan fragman yayınlandı. Roman serisinin Those Who Leave and Those Who Stay (Storia di chi fugge e di chi resta) adlı üçüncü kitabına dayanan yeni sezon, 6 Şubat'ta İtalyan televizyon kanalı RAI'de izleyiciyle buluştuktan sonra 28 Şubat'tan itibaren HBO ve HBO Max ekranlarında olacak.

 

1970'lerde geçecek 8 bölümlük 3. sezonda; iki çocukluk arkadaşından Gaia Girace'in oynadığı erken yaşta evlenip çocuk sahibi olan Lila, kocasını ve rahat hayatını terk edip zorlu şartlar altında hayat mücadelesi veren bir işçi olarak çalışırken, Margherita Mazzucco'nun canlandırdığı Elena ise Napoli'den ayrıldıktan sonra üniversiteden mezun olup başarılı bir roman yayınlayarak varlıklı bir yaşama kavuşacak. 70'lerde yaşanan toplumsal değişimler ve siyasi hareketlerin hikâyede önemli bir yer kaplayacağını ve hayatları farklı yönlerde ilerleyen iki arkadaşın arasında hâlâ güçlü bir bağın olduğunu gösteren fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.