Michael Fassbender, uzun metraj Kung Fury filminin başrolünde yer alacak

2.970 Gösterim
13 Şubat 2018 17:30
Michael Fassbender, uzun metraj Kung Fury filminin başrolünde yer alacak

Michael Fassbender'ın, 2015 yılında Cannes'da gösterim şansı yakalayan ve kısa sürede kültleşen kısa film Kung Fury'nin uzun metraj devam filminde yer alacak.


Kickstarter'da toplanan bağışlarla kotarılan Kung Fury, 80'lerin estetiğine sahip görüntüleriyle Miami'de dövüş sanatlarında uzmanlaşmış bir polis olan Kung Fury'nin hikâyesini takip ediyordu. Kendine has bir hayran kitlesi edinen kısa filmle aynı evrende geçen bir uzun metrajın çalışmalarının sürdüğü daha önceden belirtimişti. Hatta kısa filmde yer alan David Hasselhoff'un bu projede de yer alacağı açıklanmıştı. Yeni gelen bilgilere göre ünlü oyuncu Michael Fassbender, uzun metraj filmde başrolü paylaşacak.

Kung Fury'yi yazıp yöneten ve başrolünde yer alan David Sandberg'in yeniden kaleme alıp başrolünü Fassbender'la paylaşacağı filmin çekimlerine yaz aylarında başlanması planlanıyor. Son olarak The Snowman filminde yer alan Fassbender, bu yıl içerisinde X-Men: Dark Phoenix filminde yeniden Magneto karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.