Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'lı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinden fragman yayınlandı

7.135 Gösterim
20 Mart 2023 15:29
Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'lı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinden fragman yayınlandı

Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'ın başrolünde yer aldığı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinden yeni fragman yayınlandı. Perihan Mağden'in aynı isimli romanından uyarlanan dizi, 24 Mart 2023 tarihi itibarıyla Netflix'te yayınlanacak.


Perihan Mağden'in aynı isimli romanından uyarlanan, senaryosunu Ertan Kurtalan'ın kaleme aldığı, Umut Aral ve Gökçen Usta'nın yönetmenliği paylaştığı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinden yeni fragman yayınlandı. 

 

Bir süredir kaçak bir hayat yaşayan anne ve genç yaştaki kız, lüks otellerde kalıp sürekli yer değiştirmektedir. Fakat lüks otellerin yerini köhne pansiyonlar alırken, bunun bir peri masalı olmadığı açığa çıkar. Arkalarında bir dizi ceset bıraktıkları öğrenildiğinde ise annenin belki de av değil avcı olabileceği anlaşılır.

 

Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'ın başrolünde yer aldığı dizide Musa Uzunlar, Birand Tunca, Başak Daşman, Hakan Emre Ünal, Kubilay Tunçer, Buçe Buse Kahraman ve Denizhan Akbaba gibi isimler yer alıyor. 

 

24 Mart 2023 tarihinde Netflix'te yayınlanmaya başlayacak olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.