Martin McDonagh'ın övgüyle karşılanan yeni filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'den fragman!

2.526 Gösterim
8 Eylül 2017 14:00
Martin McDonagh'ın övgüyle karşılanan yeni filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'den fragman!

Telluride ve Venedik'te gösterilen ve hayli olumlu eleştirilerle karşılanan Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filminden fragman yayınlandı.


Colin Farrell'ın kariyerini değiştiren In Bruges ile en az selefi kadar eşsiz bir kara mizah tonuna sahip olan Seven Psychopaths filmleriyle hayatımıza giren Martin McDonagh, kendine has vizyonunu perdeye yansıtmaya devam ettiği yeni filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ile seyircileri şimdiden etkisi altına almaya başladı. Öyle ki film, gösterildiği Telluride ve Venedik gibi festivallerden son derece olumlu eleştirilerle döndü. Filmin festival takviminde bir sonraki durakları ise Toronto ve Londra olacak.

Kızını öldüren suçlunun yakalanamaması sonucu yerel kolluk kuvvetlerine tabiri caizse savaş açan Mildred Hayes'in hikâyesini anlatan filmin başrolünde usta oyuncu Frances McDormand yer alıyor. Filmle ilgili yazılan eleştirilerin ortak noktalarından biri, McDormand'ın filmdeki performansıyla oyunculuk dersi verdiği yönünde.

 

McDormand'ın yanı sıra Woody Harrelson, Peter DinklageCaleb Landry Jones, John HawkesLucas Hedges, Abbie Cornish ve Sam Rockwell'in yer aldığı Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, ülkemizde 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.