Lost in Space’in final sezonundan fragman yayınlandı

4.908 Gösterim
11 Ekim 2021 14:50
Lost in Space’in final sezonundan fragman yayınlandı

Netflix, popüler bilim kurgu dizisi Lost in Space’in final sezonu olacak üçüncü sezonundan fragman yayınladı.


2046'da yeni bir koloni kurmak için çıktıkları yolda uzay gemilerinin beklenmedik olaylar sonrasında rotadan sapmasıyla bilmedikleri bir gezegene zorunlu iniş yapan Robinson ailesinin hayatta kalma ve gezegenden kaçma mücadelelerini konu alan dizinin üçüncü sezonu hayranları tarafından iki yıldır bekleniyordu. Netflix, The Swiss Family Robinson adlı romandan esinlenen 1965 yılı yapımı Lost in Space'in modern bir uyarlaması olan dizinin final sezonundaki tüm bölümlerin 1 Aralık 2021'de yayınlanacağını bu fragmanla duyurmuş oldu.

 

Lost in Space'de Robinson ailesinin ebeveynleri Maureen ve John'u, Molly Parker ve Toby Stephens canlandırırken; çocuklar Judy, Penny ve Will'e sırasıyla Taylor Russell, Mina Sundwall ve Maxwell Jenkins hayat veriyor. Diğer önemli karakterler olan Don West'i Ignacio Serricchio, Dr. Smith'i ise Parker Posey oynuyor.

 

İlk iki sezon gibi 10 bölümden oluşacak final sezonundan yayınlanan fragmanda ailenin en küçüğü Will'in bıraktığı "Bu kaydı izliyorsanız işler bir ihtimalle istediğim gibi gitmemiş olabilir." cümlesiyle başlayan bir mesajı görüntüler eşliğinde dinliyoruz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.