Leonardo DiCaprio'nun yeni filmi belli oldu: The Black Hand

5.651 Gösterim
1 Şubat 2017 14:51
Leonardo DiCaprio'nun yeni filmi belli oldu: The Black Hand

Diriliş (The Revenant) filmiyle Oscar ödülüne nihayet kavuşan Leonardo DiCaprio, verdiği aradan sonra The Black Hand filmiyle geri dönecek.


DiCaprio'nun, pek çok önemli yapımda usta işi performanslar vermesine rağmen Oscar kazanamaması arkadaş sohbetlerinden taşıp sanal alemde bir fenomene dönüşmüştü. Ünlü oyuncu, geçen yıl Diriliş (The Revenant) filmindeki rolüyle Oscar'a uzanarak muradına ermişti. Ödülü kazandıktan sonra iklim değişikliği gibi özellikle çevre meselelerinde aktivist kişiliğini sergileyen oyuncu, ismi birçok yapımda geçse de kamera karşısına geçmemişti. Yeni gelen haberlere göre DiCaprioStephan Talty'nin gerçek bir hikâyeyi ele aldığı kitabından sinemaya uyarlanacak olan The Black Hand'in başrolünde yer alacak.

 

Leonardo DiCaprio'nun yapımcılığını da üstleneceği film, 1900'lerin başlarında Amerika'da adeta küçük çapta terör estiren İtalyan menşeli mafyayı dize getiren dedektif Joe Petrosino, namıdiğer İtalyan Sherlock Holmes'un gerçek hikâyesine odaklanacak. The Black Hand'in yanı sıra DiCaprio'nun Sam Phillips biyografisinde ve The Ballad of Richard Jewell filminde yer alması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.