Jeremy Renner ve Elizabeth Olsen'li Wind River'dan yeni fragman yayınlandı

5.204 Gösterim
25 Ağustos 2017 11:57
 Jeremy Renner ve Elizabeth Olsen'li Wind River'dan yeni fragman yayınlandı

Başrollerinde Elizabeth Olsen ve Jeremy Renner'ın yer aldığı, Taylor Sheridan kaleminden çıkan gerilim filmi Wind River'dan yeni fragman yayınlandı. 


Amerikalı oyuncu, yönetmen ve aynı zamanda senaryo yazarı Taylor Sheridan'ın hem senaristliğini yaptığı hem de yönetmenliğe adım attığı Wind River'dan gerilim dolu yeni bir fragman geldi. Wind River Gil BirminghamKelsey Asbille ve Julia Jones gibi oyuncuları da bünyesinde barındırıyor. Film aynı zamanda Cannes Film Festivali'nde Taylor Sheridan'a Belirli Bir Bakış bölümünde En İyi Yönetmen ödülünü de getirdi. 

 

Wind River, Jane (Elizabeth Olsen) isimli bir FBI ajanının gizemli bir cinayeti çözmek için eski bir asker olan Cory (Jeremy Renner) ile işbirliği yapmasını ve ikilinin gerilim dolu maceralarını anlatıyor. İkili Marvel evreninde daha önce bir araya gelmişti.

Filmin resmi konusu ise: Wind River, çok tecrübeli olmayan FBI ajanı Jane (Elizabeth Olsen) ile eski bir asker olan Cory'nin (Jeremy Renner), öldürülen genç bir kızın gizemli cinayetini araştırırken yaşadıkları gerilimli macerayı anlatıyor. 

 

Uluslararası anlamda oldukça başarı sağlayan filmin yönetmeni Taylor Sheridan daha önce yine kendinden söz ettirdiği Sicario ve Hell or High Water filmlerinin de senaryosunu yazmıştı. Wind River'ın fragmanına ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.