Haziran ayında vizyona girecek yerli filmler

4.745 Gösterim
1 Haziran 2017 13:00
Haziran ayında vizyona girecek yerli filmler

Haziran ayı vizyon takviminde farklı türlerde birçok yerli film gösterime girecek. İkinci kez vizyon şansı yakalayan filmleri de dâhil ettiğimizde, şu an için bu ay içerisinde gösterime girmesi planlanan on dört yerli yapım bulunuyor.


02 Haziran 2017

Yusuf Atılgan'ın ünlü eserinden Ömer Kavur'un sinemaya uyarladığı ve en iyi yerli yapımlardan biri olarak anılan Anayurt Oteli, vizyona girişinin otuzuncu yılında restore edilmiş özel kopyasıyla yeniden seyirciyle buluşuyor.

Bahadır Abşin'in yönettiği Bambaşka, trajik bir kaza sonucu hayata olan heyecanını kaybeden bir üniversite öğrencisinin, aşkla yaşama tutunma hikâyesini anlatıyor.

Berk Aygül'ün yazıp yönettiği Bir Damla Aşk, tesadüfen çocukluk aşkı Damla'yla karşılaşan Hasan'ın, Damla'yı oyunculuk atölyesine davet etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Gülşen Güner'in yönettiği Nefrin, babalarının vefatı sonrası kendilerine miras kalan Araf ve Enes'in hikâyesini anlatıyor.

09 Haziran 2017

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Salur Kazan: Zoraki Kahraman, klasikleşmiş Dede Korkut Hikâyeleri'nden Salur Kazan'ın öyküsünü mizahi yönden ele alıyor.

Can Varol'un yönetmenliğini üstlendiği 11, otoskopi rahatsızlığı bulunan Zeynep'in tedaviyi reddettikten sonra yaşadığı gerilimli olayları konu ediniyor.

Emre Kanat ve Aysu Alev Aygün'ün başrollerini paylaştığı Çünkü Onu Çok Sevdim, içine kapanık bir genç olan Emre ile Sema'nın hikâyesini konu ediniyor.

Ceyda Torun'un yönetmenliğini üstlendiği belgesel Kedi, İstanbul sokaklarında hayatlarını idame ettiren kedileri odağına alıyor.

16 Haziran 2017

Ahmet Kapucu'nun yönettiği ve üç sinyalciyle İsa'nın son akşam yemeği tablosunu bir araya getiren Sinyalciler'in başrollerinde Burak Satıbol, Ayhan Taş ve Mahmut Tuncer yer alıyor.

Özgür Bakar'ın yönetmenliğini üstlendiği Deccal 2, ilk film sonrası kehanetin izini sürmeye devam ediyor.

23 Haziran 2017

Tüm zamanların seyirci rekorunu ele geçiren Recep İvedik 5, 23 Haziran'da ikinci kez vizyona giriyor

Kadrinin Götürdüğü Yere Git filminin iki sevimli karakteri Arçil Naz ve Şota Su, bu sefer de Tatlı Şeyler filminde Ercü ve Hamido olarak karşımıza çıkıyorlar.

Burak Donay'ın yönetmenliğini üstlendiği Korkacak Bi'Şey Yok, yolları Edirne Uzunköprü'ye düşen Seko ve arkadaşlarının maceralarını ele alıyor.

Adnan Güler'in yönettiği Büyü 2, 2004 yapımı yerli korku filmi Büyü'nün devamını ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.