Hazal Kaya'lı Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'ndan fragman yayınlandı

10.778 Gösterim
7 Şubat 2022 12:04
Hazal Kaya'lı Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'ndan fragman yayınlandı

Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden fragman yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizi, 3 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Charles King'in aynı isimli (Midnight at the Pera Palace) kitabından uyarlanan, 2022 yılında Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen genç bir gazetecinin, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfetmesiyle kendisini Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen siyasi bir komployu önlemeye çalışırken bulmasını konu edinen Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'ndan fragman yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizi, 3 Mart'tan itibaren Netflix ekranlarında olacak.

 

Dizide; Hazal Kaya zamanda yolculuk yapan genç gazeteci Esra'ya hayat verirken, Selahattin Paşalı Esra'nın Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumaya çalışırken aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlamasını sağlayan, İstanbul'un çılgın kulüplerinden birinin Halit adındaki sahibini canlandırıyor. Otel görevlisini oynayan Tansu Biçer ile Agatha Christie'yi oynayan Clare Louise Frost'un yanısıra Engin Hepileri, Yasemin Szawloski, James Chalmers ve Jordan J Gallagher gibi oyuncular ikiliye eşlik ediyor. Dizinin senaryosunu daha önce Hanımın Çiftliği, Kayıp, Cesur ve Güzel gibi dizilerde yazarlık yapan Elif Usman yazarken, yönetmen koltuğunda 2020 yılında Rise of Empires: Ottoman belgesel dizisini yöneten Emre Şahin oturuyor.

 

Yeni Hayat, Hekimoğlu, Her Yerde Sen, Rise of Empires: Ottoman gibi yapımlarıyla tanınan Karga Seven Pictures tarafından hayata geçirilen Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.