Haftanın en çok izlenen dizileri: Tozluyaka liderlik serisini sürdürüyor!

1.471 Gösterim
2 Ağustos 2022 10:53
Haftanın en çok izlenen dizileri: Tozluyaka liderlik serisini sürdürüyor!

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizi ve yapımlardan en çok izlenenleri sıraladık. Yaz sezonunun öne çıkan dizilerinden Tozluyaka, İkinci bölümünden bu yana yer aldığı zirvedeki yerini korudu.


Burak Sakar'ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, final yapan iki diziyle birlikte dizi sayısının 12’ye düştüğü temmuz ayının son haftasını Tozluyaka lider tamamladı.

 

İkinci bölümünden bu yana hafta lideri olan Tozluyaka, geçtiğimiz haftayla hemen hemen aynı reyting (3,83) elde ederek liderliğini sürdürdü. Bu hafta reyting listesinin ikinci sırasına ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi yükseldi. Perşembe akşamları Show TV'de yayınlanan dizi, reytingini 3,47'e yükselterek hafta ikincisi oldu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi ayrıca ikinci bölümünde 1,37 puan artarak 2022 yaz sezonunda ikinci bölümünde 1 puandan fazla artan ilk dizi oldu. Geçtiğimiz haftanın ikincisi Senden Daha Güzel 3,10 reytingle haftayı üçüncü sırada tamamladı. 

 

1 Temmuz’da yeni sezonu başlayan Masterchef temmuz ayındaki 27 yayınını da gün birincisi olarak tamamlayarak kırılması güç bir rekora imza attı. Program 24 Temmuz pazar günü ABC1'de 5,75 reytingle bu sezonki en yüksek ikinci reytinge ulaştı.

 

Geçtiğimiz hafta TV'de yayınlanan film sayısı ise 14'e geriledi. Bu 14 film arasında ABC1'de en yüksek reytinge Gökdelen (Skyscraper) ulaştı. 24 Temmuz pazar akşamı Kanal D'de yayınlanan ve 2,86 reyting elde eden film ülkemizde 13 Temmuz 2018’de vizyona girip 414.227 seyirci tarafından izlendi. 

 

Önümüzdeki hafta Fox TV dizisi Gizli Saklı final yapacak. Böylelikle TV’de dizi sayısı 11’e gerileyecek. TV’de 2022/2023 sezonunun eylül ayında başlayacağını düşünürsek yaz dizilerinin ömürleri açısından kritik bir ağustos ayı bizleri bekliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.