Görsel efektleriyle dikkat çeken Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'ndan Rihanna'lı klip!

4.958 Gösterim
18 Temmuz 2017 16:30
Görsel efektleriyle dikkat çeken Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'ndan Rihanna'lı klip!

Luc Besson'un uzun süredir hayata geçirmek istediği projesi Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'ndan Rihanna'lı özel bir klip yayınlandı.


Luc Besson'un tutkuyla inşa ettiği projesi Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (Valerian and the City of a Thousand Planets), seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Besson'un, Star Wars gibi önemli fantastik ve bilim-kurgu filmlerine ilham kaynağı olmuş Valérian and Laureline çizgi-romanından sinemaya uyarladığı film, izleyiciye uçsuz bucaksız bir evreni deneyimlemeyi vadediyor. Öyle ki THR'ın haberine göre, Valerian'da evreni eşssiz kılan görselliğin oluşturulması için 2.335 görsel efekt çekimi kullanılmış. Bu sayı, yine görsel efektlere sırtını dayayan dünyası ile dikkat çeken Star Wars filmi Rogue One'da kullanılandan 600 kadar fazla...

Filmin kağıt üzerindeki güçlü yanları sadece Luc Besson'un rejisi ya da görsel efektleri ile sınırlı değil, filmin geniş oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Cara Delevingne, Dane DeHaanEthan Hawke, Clive Owen gibi isimlerin yanı sıra, popüler kültürde yeri olan ve Ocean's Eight filminde de izleyicinin karşısına çıkacak olan Rihanna da filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Rihanna'nın film süreciyle ilgili konuştuğu ve Besson'un da yer aldığı özel videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Merakla beklenen Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi, ABD'de bu hafta sonunda gösterime girerken, ülkemizde 27 Temmuz 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.