Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oluyor

7.255 Gösterim
24 Kasım 2023 22:04
Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oluyor

Son günlerde Bihter filmiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu.


Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Kızılcık Şerbeti dizisine konuk olacağını doğruladı. Son olarak Prime Video orijinali Bihter filminde yer alan fenomen oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisinden iki yıl sonra televizyon ekranlarına dönecek.

 

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Kızılcık Şerbeti farklı kültürlerde yetişen Doğa ve Fatih'in yıldırım nikahıyla evlenmesiyle birlikte gelişen olayları konu ediniyor. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ketche oturuyor. Bugüne kadar 40 bölüm yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu yer alıyor.  

 

Yayın hayatına 28 Ekim 2022'de başlayan Kızılcık Şerbeti ilk sezonununda ABC1 kategorisinde 7,37 reyting ortalamasıyla en çok izlenen diziler arasında yer aldı. İkinci sezonu 15 Eylül'de başlayan dizi 35. bölümünde 12 reyting sınırını aşarken ABC1 kategorisinde yedi haftadır birincilik serisini sürdürüyor. Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti cuma akşamları Show TV'de ekranlara geliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.