Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'dan yeni fragman!

3.204 Gösterim
1 Mart 2022 13:48
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'dan yeni fragman!

Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)'ndan yeni bir fragman yayınlandı. Film, 15 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.


J.K. Rowling imzalı büyücülük evreninin bir parçası olan Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)'ndan fragman yayınlandı. 

 

Büyücülük dünyasını kontrol edip Muggle'ların sonunu getirmeyi planlayan Grindelwald'a karşı mücadele eden Albus Dumbledore, Newt Scamander ve arkadaşlarının hikâyesini anlatan filmin yönetmen koltuğunda, Fantastik Canavarlar serisinin ilk iki filmi ve pek çok Harry Potter filminde olduğu gibi David Yates oturuyor. Filmin kadrosunda Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller. Mads Mikkelson, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams gibi isimler ye alıyor. Mads Mikkelsen, Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard ile davası sonrası filmden ayrılmasıyla Depp'in yerine Grindelwald rolüne hayat verecek.

 

15 Nisan'da salonlardaki yerini alacak olan filmin konusu ise şöyle:

 

Profesör Albus Dumbledore, güçlü Karanlık büyücü Gellert Grindelwald’ın, büyücülük dünyasını kontrol etmek için harekete geçtiğini bilmektedir. Tek başına onu durduramayacağından, bir Büyüzoolojist olan Newt Scamander’i, büyücüler, cadılar ve cesur bir fırıncıdan oluşan bir takımı yönetmekle görevlendirir. Bu tehlikeli görev için eski ve yeni canavarları bir araya getiren takım, Grindelwald’ın sayıları artmakta olan takipçileriyle çarpışacaklardır. Ama, riskler bu kadar yüksekken, Dumbledore daha ne kadar kenarda kalabilir ki?

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.