Efsaneler bir araya geliyor: Joe Pesci, Martin Scorsese'nin yeni filmi The Irishman'e katıldı

3.199 Gösterim
13 Temmuz 2017 12:30
Efsaneler bir araya geliyor: Joe Pesci, Martin Scorsese'nin yeni filmi The Irishman'e katıldı

Martin Scorsese'nin yeni filmi The Irishman, İtalyan asıllı veteran yıldızlar geçidine dönüşecek gibi duruyor. Bir süredir sinemadan uzakta kalmayı tercih eden Joe Pesci de filme dâhil oldu.


Silence ile eleştirel olarak olumlu geri dönüşler alsa da ilk etapta gişede, sonrasında ise ödül sezonunda istediğini bulamayan Martin Scorsese, yeni filmi The Irishman'de bir döneme damga vurmuş yıldız isimleri bir araya getiriyor. Son olarak 2008 yapımı Righteous Kill'de birlikte yer alan Al Pacino ve Robert De Niro'nun, The Irishman'in oyuncu kadrosuna katıldığı daha önceden belli olmuştu. Deadline'ın haberine göre, Scorsese'nin uzun süredir emeklilikten dönmeye ikna etmeye çalıştığı, yönetmenin önemli filmleri arasında gösterilen Raging Bull, Casino ve Goodfellas'ta Robert De Niro ile birlikte yer alan Joe Pesci, nihayet filmde yer almayı kabul etti.

 

Netflix'in büyük bir yatırımla satın aldığı ve çekimlerine önümüzdeki ay içerisinde başlanması planlanan film, Charles Brandt kaleme aldığı I Heard You Paint Houses kitabından uyarlanacak. 2018 yılının son çeyreğinde gösterime girmesi planlanan filmin merkezinde, Teamsters lideri Jimmy Hoffa'yı öldürdüğünü ölüm döşeğinde itiraf eden Frank "The Irishman" Sheeran'ın hikâyesi yer alacak. The Irishman'e Robert De Niro'nun hayat vereceği filmin oyuncu kadrosuna, Vinyl dizisinde Scorsese ile birlikte çalışan, bir başka İtalyan asıllı oyuncu Bobby Cannavale ile Scorsese'nin ilk dönem filmlerinde yer alan, İtalyan olmamasına rağmen kendisini sıklıkla bu rollerde gördüğümüz Harvey Keitel'in de önümüzdeki günlerde dâhil olabileceği konuşuluyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.